Hem » 10 oktober 22:26, Narkotikabrott, Stockholm

10 oktober 22:26, Narkotikabrott, Stockholm

Ett inbrottslarm leder till att en man blir misstänkt för narkotikabrott.

Polisen åker till en skola i Björkhagen då inbrottslarmet har utlösts. Någon har brutit sig in i lokalerna men det finns inga tecken på stöld och ingen är heller kvar inomhus. Utomhus på gården däremot anträffas en man i 20-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *