Hem » 10 oktober 18:44, Trafikolycka, Helsingborg

10 oktober 18:44, Trafikolycka, Helsingborg

Uppdaterad 10 oktober 19:24

Trafikolycka, Österleden.

Två personbilar kolliderar på Österleden i höjd med Ramlösa. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Vägen stängs av i båda riktningarna under arbetet på platsen vilket medför störningar i trafiken. Enligt de initiala uppgifterna ska två personer ha skadats i samband med oyckan. Händelsen uppdateras. 

Uppdatering:

Fem personer färdades i den första bilen och en person i den andra. Flera personer uppges ha fått allvarliga skador. Frågor om skadeläge hänvisas till Region Skåne.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *