Hem » 10 oktober 11:43, Försvunnen person, Jönköping

10 oktober 11:43, Försvunnen person, Jönköping

09.12 Polisen kontaktades om en försvunnen man, hemmahörande i Jönköping. Mannen är i 65-årsåldern och har god fysisk hälsa, men han har en sjukdomsbild som gör honom förvirrad och han har svårt att hitta. Mannen sågs senast när han lämnade hemmet utanför Bankeryd, Jönköping, i en röd Volkswagen Golf för att köra mot Bankeryds station, vid 22.30 på lördagskvällen.

Signalement: cirka 180 cm lång, smal kroppsbyggnad, brunt kort hår, grå byxor, blå tröja, ingen jacka.

Polisen har sökt på flera platser och bett buss- och taxibolag att hålla utkik efter mannen, hittills utan framgång. Polisen önskar allmänhetens hjälp att hitta mannen. Den som ser honom bör ringa 114 14, eller om läget är akut 112.

Bild på mannen finns i bifogad länk. Bilden kan skickas till media.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *