Hem » 10 oktober 08:39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

10 oktober 08:39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Nio personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:48 Misshandel, Boden
Polis kallas till en adress utanför Boden med anledning av misshandel. Två män är inblandade. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

00:52 Trafikbrott, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor utanför Luleå. Fordonet misstänks gå fortare än tillåten hastighet och tas i beslag för teknisk undersökning. Föraren misstänks för olovlig körning och vederbörandes körkort omhändertas. En passagerare misstänks för tillåtande av olovlig körning. Då de misstänkta är tonåringar under 18 år kontaktas vårdnadshavare. Anmälningar ska upprättas.

01:23 Rattfylleri, Kalix
Polis stoppar och kontrollerar en personbilist i centrala Kalix. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. Förhör hålls, körkortet omhändertas och en anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

01:55 Ofredande, Kiruna
Polis kallas till centrum med anledning av sexuellt ofredande. En man misstänks ha utsatt en kvinna. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *