Hem » 10 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Värmlands län

10 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kl 02:14 Nöjesfabriken i Karlstad. En ung kvinna blir knuffad på dansgolvet så att ett knä vrids ur led. Gärningsman okänd. Anmälan misshandel. 

Kl 00:53 Parkhallen i Arvika. Ett tiotal personer har slagits. Ordningsvakt griper två personer och polis till platsen. Vittnesförhör hålls. Inledningsskede är att två män är misstänkta för missshandel födda -02 respektive -04. Anmälan och motanmälan. 

Kl 02:36 Arvika. Ett större bråk uppstår vid bilprovningen i Arvika. Polis till platsen och i samband med det påträffas en misstänkt rattfyllerist. Bråket har uppstått i samband med att någon krossat en ruta på en bil. Upprörd stämning på platsen. Anmälan rattfylleri och skadegörelse. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *