Hem » 10 oktober 02:43, Ordningslagen, Uppsala

10 oktober 02:43, Ordningslagen, Uppsala

Man som kastade glasflaska i marken rapporterad för nedskräpningsförseelse.

En patrull i Uppsala iakttog hur en man i 30-årsåldern kastade en glasflaska i marken. Patrullen konfronterade mannen och påbörjade utfärdande av ordningsbot för nedskräpningsförseelse. Mannen vägrade dock skriva på  och erkänna gärningen. Patrullen kommer därför att upprätta en anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *