Hem » 10 oktober 00:05, Misshandel, Skåne län

10 oktober 00:05, Misshandel, Skåne län

Kvinna gripen för misshandel i nära relation, nordvästra Skåne.

En man larmar polis och berättar att ha blivit misshandlad av en närstående kvinna. Mannen är skadad. Polis och ambulans skickas till adressen och mannen förs till sjukhus. Något form av tillhygge ska ha använts vid misshandeln. Kvinnan grips. 

Med hänsyn till förundersökningssekretess kan ingen mer information lämnas i ärendet i nuläget. En anmälan om misshandel är upprättad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *