Hem » 09 oktober 17:00, Fylleri/LOB, Stockholms län

09 oktober 17:00, Fylleri/LOB, Stockholms län

I Stockholms län har medmänniskor kontaktat polisen för att personer är alltför berusade för att ta hand som sig själva. Det är personer i bland annat Midsommarkransen, Solna, Liljeholmen, Bromma, Hässelby, Södertälje, på Norrmalm och Södermalm.

Tack för att ni bryr er och tack för att ni kontaktar polisen.

Lag (1976:511) om omhändertagande av berusade personer m.m
1 § Den som anträffas så berusad av alkoholdrycker eller annat berusningsmedel att han inte kan ta hand om sig själv eller annars utgör en fara för sig själv eller för någon annan får omhändertas av en polisman.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *