Hem » 09 oktober 15:41, Misshandel, grov, Västerås

09 oktober 15:41, Misshandel, grov, Västerås

Två personer knivskurna, Råby Västerås.

Vid 14-tiden under lördagen får polisen in samtal om att två män knivskurits i området Råby. Två gärningspersoner ska sedan ha lämnat platsen. Flera patruller beordras till platsen där två män i 20-årsåldern påträffas knivskurna. Båda förs med ambulans till sjukhus med oklara skador. De var vakna och talbara. I närområdet påträffas två personer, en man i 20-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, som grips misstänkta för grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *