Hem » 09 oktober 10:43, Mord/dråp, Borås

09 oktober 10:43, Mord/dråp, Borås

I skogen vid Pickesjön i Viared har det hittas delar av vad som kan vara en död människa.

Det är en privatperson som hittat vad som kan vara en del av en människokropp. Polisen har spärrat av ett område där en teknisk undersökning kommer att göras för att fastställa vad det är för fynd. En förundersökning om mord har inletts och man söker i området med hund för att eventuellt hitta flera fynd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *