Hem » 08 oktober 22:40, Misshandel, grov, Gävle

08 oktober 22:40, Misshandel, grov, Gävle

Man misshandlad i Gävle, polisen utreder grov misshandel.

En man i tjugoårs åldern blir misshandlad av okända gärningsmän på en gata i Sätra, Gävle. Målsägande har fått en skada i huvudet, avförd till sjukhus för vidare vård, oklart skadeläge. Polis har varit på platsen och spärrat av, tagit beslag samt hållit förhör. Inga mer uppgifter kommer lämnas i ärendet under kvällen/natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *