Hem » 08 oktober 20:52, Rån, försök, Västerås

08 oktober 20:52, Rån, försök, Västerås

I Hammarby, Västerås har en person strax innan klockan 21, blivit utsatt för ett försök till grovt rån genom att gärningsmannen/männen försök tilltvingat sig målsägandes personliga tillhörigheter. Vid tillfället har målsägande uppfattat ett pistol liknande föremål.

En större polisinsats påbörjas för att söka efter de misstänkta. Flertalet personer har kontrollerats i närområdet, men ingen kan i nuläget knytas till händelsen. Polis har hört flera vittne på platsen.

Målsägande blev inte fysisk skadad men är skärrad av det inträffade.

Det kvarstår flera utredningsåtgärder och ärendet är i ett känsligt läge och polis kommer inte kommentera mer om händelsen i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *