Hem » 08 oktober 23:21, Skottlossning, misstänkt, Uppsala

08 oktober 23:21, Skottlossning, misstänkt, Uppsala

Smällar i Norby, Uppsala. Bedömt smällare.

Ett flertal patruller har arbetat i ett ärende i Norby under kvällen. Vid 23:20-tidien inkom samtal till ledningscentralen avseende smällar i området. Patruller har sökt i området och talat med personer de stött på. Bedömningen är att smällarna, troligtvis fyra till antalet, beror på smällare och insatsen är nu avslutad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *