Hem » 08 oktober 15:54, Trafikolycka, personskada, Uddevalla

08 oktober 15:54, Trafikolycka, personskada, Uddevalla

På E6 nära Torpmotet har en personbil och lastbil kolliderat.

Lastbilen ska enligt SOS ligga på sidan och det ska vara helt stopp i båda riktningarna. Troligtvis har olyckan inträffat i södergående riktning. Oklart om någon är skadad. Ambulans, räddningstjänst samt polis på väg. Trafiken kommer troligtvis att ledas om via gamla E6.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *