Hem » 08 oktober 14:53, Rattfylleri, Botkyrka

08 oktober 14:53, Rattfylleri, Botkyrka

En bilist på E4:an vid Hallunda vinglar mellan filerna och är enligt vittnen nära att kollidera med andra fordon.

Polis stoppar föraren, han visar negativa resultat vid alkoholkontrollen. Men polismannen gör bedömningen att han inte är kapabel att framföra ett fordon, så föraren blir omhändertagen för transport till polisstation där fortsatt utredning sker.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *