Hem » 08 oktober 07:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 oktober 07:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.09 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits och en har omhändertagits.

01.31 SOS-larm kom till polisen om brand i container på Ärstavägen i Eskilstuna. Utreds som skadegörelse.

01.37 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll av en parkerad bil vid E4 Sillekrog anträffades en sovande man i bilen. Det visade sig att bilen var anmäld stulen och den sovande mannen greps som misstänkt för tillgrepp av foskaffningsmedel. Mannen. som är i 55-årsåldern, blev även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Han fördes till polisstationen för förhör. Förhöret har fördröjts på grund av drogpåverkan varför mannen när detta skrivs (06.20) fortfarande är gripen.

01.49 SOS-larm kom till polisen om brand i container på Gårdskälsgatan i Eskilstuna. Utreds som skadegörelse.

01.57 SOS-larm kom till polisen om brand i container på Kyrkvägen, Kjula i Eskilstuna. Utreds som skadegörelse.

03.30 när väktare kontrollerade en förskola i Munktellstaden i Eskilstuna upptäcktes tecken på att någon gjort inbrott.  Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott samt genomförde en bottsplatsundersökning. Det är inte känt om något har stulits.

04.56 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 norrgående norr om Nyköping. Det som verkar ha hänt är att en lastbil med släp fick problem och stannade i vägrenen. Sedan kom en annan lastbil och körde in i den första bakifrån. Föraren av den första lastbilen har bötfällts för att ej ha varnat andra trafikanter med varningstriangel. Ingen person skadades. Läs på Trafikverkets hemsida, väginformation om hur trafiken påverkas.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *