Hem » 08 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

08 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:49 Vårdslöshet i trafik, Kungälv.
Polis, ambulans oh räddningstjänst larmade om en trafikolycka vid Nodre Älvbron i Kungälv. Två personbilar uppgavs hade kolliderat på platsen. En av bilarna var kraftigt demolerad. När polispatrull kom till platsen fast ställdes att det rörde sig om en singelolycka. Föraren en man i 50-årsåldern fick föras med ambulans till sjukhus då han klagade på bröstsmärtor och yrsel. En anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades.    
 
01:39 Försök till mord, Landvetter

Polis larmades med anledning av ett försök till mord i Landvetter centrum. En gärningsman ska enligt uppgifter till polisen ha skjutit en målsägare som skadats. Gärningsmannen kunde övermannas och gripas på platsen. Målsägaren fördes med ambulans till sjukhus med skottskador, ej livshotande var den initiala bedömningen. Den gripna mannen är sedan tidigare känd av polisen. Anmälan om försök till mord upprättad av Polis. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *