Hem » 08 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

08 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

22:54 Stöld genom inbrott, Laholm
Polis larmades om ett inbrott i en bostad på Törnestigen i Laholm. Gärningspersoner ska ha tagit sig in i bostaden genom att bryta upp en altandörr. Polis på platsen tog upp en anmälan oklart i nuläget vad som tillgripits. Ingen gripen i nuläget. 

00:55 Rattfylleri m.m. Halmstad.
Polis larmades om en vinglig färd med en personbil på E6 vid Halmstad Östra. Inringare hade då sett en bil kör vingligt på vägbanan och larmade polisen. Polispatrull kunde hinna i fatt föraren och stoppa henne en kvinna i 25-årsåldern. Kvinnan blåste positivt i polisens sållningsinstrument och medtogs för vidare tester. En anmälan om rattfylleri och grov olovlig körning upprättades. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *