Hem » 08 oktober 03:28, Trafikbrott, Mora

08 oktober 03:28, Trafikbrott, Mora

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil och kunde konstatera att mannen i 25-årsåldern som kört bilen tidigare fått sitt körkort återkallat. Han visade dessutom tcken på att vara drogpåverkad varför han medtogs för provtagning och förhör. 

Föraren är dömd flera gånger för för grova olovliga körningar och drograttfyllerier varför polispatrullen beslagtog bilen med stöd av trafikbrottslagen. Bilen kommer sannolikt att förverkas. Han är nu åter misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

I bilen fanns en passagerare som också visade tecken på att vara drogpåverkad. Det var en kvinna i 20-årsåldern som även hon medtogs för provtagning och förhör. Hon misstänks för ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *