Hem » 08 oktober 01:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

08 oktober 01:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

23:44 – Rattfylleri. Västermalm, Sundsvall

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri då han misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotika eget bruk.

23:54 – Grov olovlig körning. Kronholmen, Härnösand

Polis stoppar och kontrollerar en personbil vars registreringsskyltar inte är samstämmer fram och bak. Vid kontrollen framkommer det att föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar körkort. Polis skriver anmälan gällande grov olovlig körning och märkesförfalskning. Aktuell personbil tas i beslag enligt TBL 7 §, Lag om straff för vissa trafikbrott, för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

01:00 – Lugnt i länet

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *