Hem » 07 oktober 21:17, Misshandel, Stockholm

07 oktober 21:17, Misshandel, Stockholm

Ett vittne på Södermalm observerar hur ett gäng med killar angriper två andra killar. En av målsägarna ska ha blivit kastad till marken.

Polispatruller som larmas till platsen identifierar de båda målsägarna. De vill inte medverka i någon brottsutredning. Patrullen på plats skriver en polisanmälan och dokumenterar vilka åtgärder som vidtagits och vad som uppgivits till poliserna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *