Hem » 07 oktober 07:24, Sammanfattning natt, Värmlands län

07 oktober 07:24, Sammanfattning natt, Värmlands län

Sammanfattning från kl 22:00 prio 1 och två ärenden i Värmlands län

Kl 23:50. Munkfors. En person erbjuder fälgar till försäljning i Munkfors från en bil. Polis tillkallas och man får kontakt med fordonet på Rv62. Det hela utvecklar sig till ett förföljande. Stopp i Vålberg. Två personer i fordonet, båda frihetsberövade. I övrigt allmänt lugnt i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *