Hem » 06 oktober 23:35, Mord/dråp, försök, Uppsala

06 oktober 23:35, Mord/dråp, försök, Uppsala

Försök till mord samt grovt vapenbrott. Man skjuten i benet.

Klockan 23.35 blev polisen larmade till Akademiska sjukhuset i Uppsala då en skottskadad man blivit skjutsad dit i bil. Mannen hade blivit skjuten i benet. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord samt grovt vapenbrott. Initiala uppgifter gör gällande att brottsplatsen är utomhus i Gottsunda. Polisen utför nu diverse utredningsåtgärder. I övrigt kommenterar polisen inte ärendet under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *