Hem » Uppdaterad 2021-10-06 23:38:36 06 oktober 22:54, Trafikolycka, Ljungby

Uppdaterad 2021-10-06 23:38:36 06 oktober 22:54, Trafikolycka, Ljungby

En singelolycka inträffar på E4 i närheten av rastplats Sjöboda öster om Lagan. En personbil ska ha kört in i ett vägarbetsområde och kolliderat med någon form av hinder. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen för kontroll. I nuläget är det oklart om någon person ska ha kommit till skada i samband med olyckan.

Uppdatering:

I bilen färdades två personer, som båda förs med ambulans till sjukhus för kontroll. Information om eventuellt skadeläge hänvisas till Region Kronoberg. Olyckan ska ha skett i norrgående riktning. Under rärddningsarbetet påverkas trafiken i viss mån även i södergående riktning.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *