Hem » 06 oktober 21:34, Stöld/inbrott, Stockholm

06 oktober 21:34, Stöld/inbrott, Stockholm

Polis larmas om ett pågående inbrott.

Några personer försöker ta sig in i en villa i Norra Ängby och flera patruller beordras till adressen. På platsen har en dörr utsatts för åverkan, men ingen person finns längre kvar. Polisens patruller söker i området och spårar även med hund men inga personer som verkar ha med inbrottsförsöket hittas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *