Hem » 06 oktober 19:13, Motorfordon, stöld, Norrköping

06 oktober 19:13, Motorfordon, stöld, Norrköping

15.45 en polispatrull noterade under rutinpatrullering två män som kom gående med en motorcykel. Patrullen beslutade sig för att kontrollera saken.

18.14 efter att en del kontroller har gjorts visade det sig att motorcykeln kan misstänkas vara nyligen stulen på Bergslagsgatan i Norrköping. Motorcykeln har tagits i beslag av polisen för ytterligare utredning och sedan återlämnas den till ägaren. 

De båda männen, som är i 30- respektive 45-årsåldern greps som misstänkta för till grepp av fortskaffningsmedel alternativt häleri. De kommer att förhöras om misstankarna och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *