Hem » 06 oktober 18:46, Rån väpnat, Göteborg

06 oktober 18:46, Rån väpnat, Göteborg

Polisen får in ytterligare ett samtal om ett personrån som ska ha ägt rum ca 30 minuter före inkommande samtal. Denna gång har en kvinna drabbats vid tvättstugan på Kondensatorgatan. Rånet ska ha inträffat utanför fastigheten. En okänd maskerad man ska ha riktat ett vapen mot ryggen på kvinnan och begärt att få pengar. Kvinnan hade dock inget av värde på sig, mannen letar igenom hennes tillhörigheter men finner inget. Därefter springer han från platsen.  

Singnalement och tillvägagångssätt och plats gör att det är mycket troligt att det är samma gärningsman som tidigare agerat på Bilradiogatan.   

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *