Hem » 06 oktober 17:36, Trafikbrott, Österåker

06 oktober 17:36, Trafikbrott, Österåker

En bilförare försöker köra från polisen och krockar med en lyktstolpe.

En patrull mötte en personbil i Åkersberga som man ville stoppa och kontrollera men föraren valde att försöka köra ifrån patrullen. Efter ett kortare förföljande kom personbilen ur sikte för patrullen och föraren krockade med en lyktstolpe vid rondellen på Roslagsvägen. Efter detta har föraren  bilen till fots och har inte hittats.
En anmälan kommer att skrivas om grov vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *