Hem » 06 oktober 17:30, Trafikbrott, Stockholms län

06 oktober 17:30, Trafikbrott, Stockholms län

Två personer greps efter ett förföljande på E18.

Vid länsgränsen i västergående riktning på E18 ville polis stoppa och kontrollera en bilförare, men föraren valde att försöka köra ifrån polisen.
Flera bilar och en helikopter från polisen blev involverade i förföljandet som stundtals gick i mycket hög hastighet. Vid Grillby svängde föraren av och lämnade bilen tillsammans med en passagerare. De båda försökte springa från platsen men kunde gripas i stort sett omedelbart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *