Hem » 06 oktober 11:41, Stöld, Stockholm

06 oktober 11:41, Stöld, Stockholm

Samtal om påverkad man på Södermalm som tillgripit en cykel.

Mannen ska ha gett cykeln till någon annan person samt även slitit upp en parkeringsskylt. Polis kom till platsen och anträffade den aktuella mannen. Han blev omhändertagen enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) samt misstänks även för stöld alternativt egenmäktigt förfarande. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *