Hem » 06 oktober 06:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 oktober 06:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. 4 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Fordonskontroll träffade rätt

00:14 En polispatrull gjorde en rutinmässig fordonskontroll på Nygatan i Eskilstuna centrum. Misstanke om att personerna kunde ha farliga föremål på sig gjorde att de visiterades. Det visafe sig stämma. Två personer i bilen hade kniv med sig.

De misstänks nu för brott mot knivlagen.

Rattfylleri i centrum

01:02 En patrull bestämmer sig för att göra en fordonskontroll på Kungsgatan i Eskilstuna. Undet kontrollen uppstår misstanke om drograttfylleri. Föraren, en man i 20-årsåldern, får följa med till sjukhus för kroppsbesiktning. Det görs genomr blodprov eller urinprov.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *