Hem » 06 oktober 06:33, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06 oktober 06:33, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:38, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Nordhemsgatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning samt narkotikabrott eget bruk.

00:46, stöld/inbrott, Lidköping
En man i rånarluva kliver in i hallen i en bostad och blir upptäckt. Han springer från platsen. Inga uppgifter om tillhyggen eller personskador, men familjen chockade. Polis åker till den aktuella adressen och söker i området, men utan att hitta någon gärningsperson. En anmälan om försök till inbrottsstöld är upprättad.

02:44, stöld/inbrott, Göteborg
En anmälare vaknar av att någon krossar en glasruta på en adress i Askim. En gärningsperson ska enligt uppgift sedan ha hoppat in genom rutan till en salong, som ligger på adressen, för att sedan lämna med en väska. Polis åker till platsen och söker bland annat med hund, men utan att hitta någon gärningsperson. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott med okänd gärningsperson.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *