Hem » 05 oktober 20:17, Brand, Göteborg

05 oktober 20:17, Brand, Göteborg

Larm om brand/rökutveckling i ett trapphus på Årstidsgatan. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Polisen bistår räddningstjänsten på plats. 15 personer skrivna på adressen. Uppgifter från platsen talar om att branden ska vara under kontroll. Oklart om det finns personskador. Brand i ett förråd i fastighetens källare. 

Kl 20.22: Branden under kontroll enligt räddningstjänsten. Ingen känd personskada.

Polisen kan inte utesluta att branden är anlagd. Förundersökning inleds med rubricering försök till mordbrand. Polisen beslagtar material på brandplatsen som tyder på att någon kan ha anlagt branden.      

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *