Hem » 05 oktober 17:37, Rån väpnat, Göteborg

05 oktober 17:37, Rån väpnat, Göteborg

Polisen får in ett larm om att en man varit inne på en ICA butik vid Kärra centrum och hotat personalen samt tillgripit två burkar folköl. Något tidigare har även en busschaufför gjort en iakttagelse av en man med en yxa i en ryggsäck på ungefär samma plats. Inga kända personskador i något av fallen. 

Polisen inleder en insats i området för att gripa den misstänkta mannen. Mannen uppges befinna sig på en busshållplats i området. Han uppges ha en hund med sig. Polisen måste förhålla sig till situationen med både yxa och en hund som även kan vara farlig. Det kommer även in uppgifter från nya vittnen som talar om att den misstänkta mannen ska hugga med yxan i marken vid hållplatsen, vid Kärra centrum.

Kl 17.48: Polis på plats, flera patruller. Mannen befinner sig fortfarande på platsen och hunden är inte kopplad. Det finns i övrigt mycket folk på platsen, vilket försvårar ingripandet. 

Kl 17.55: Polisen meddelar att mannen har kunnat gripas/visiteras. Yxan beslagtagen.    

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *