Hem » 05 oktober 16:14, Våld/hot mot tjänsteman, Filipstad

05 oktober 16:14, Våld/hot mot tjänsteman, Filipstad

En person i tjugoårsåldern har gripits misstänkt för hot mot tjänsteman.

Personen kontrollerades för misstänkt narkotikabrott. I samband med detta valde personen att uttala hot mot polispatrull. Personen greps därför och är nu även misstänkt för vapenbrott då vapenrelaterade föremål kunnat knytas till vederbörande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *