Hem » 05 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Örebro län

05 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

03.01. En kvinna i 35-årsåldern ringer in med anledning av att hon ska ha blivit slagen i huvudet med något föremål. Händelsen inträffade i Örnsro och de tre okända gärningsmännen försvann från platsen i en bil. En anmälan om misshandel har upprättats.

04.20. En anmälare på norr i Örebro ringer in med anledning av att en man låg och sov i trappuppgången. Strax därefter ska mannen ha tagit sig in i en bostad varpå den boende vaknat. Mannen som är i 55-årsåldern är nu misstänkt för hemfridsbrott.

04.36. En butik i Näsby har under natten fått en ruta krossad. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *