Hem » 05 oktober 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

05 oktober 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under natten.

01.32 polisen fick samtal om att en person skulle ha blivit misshandlad utomhus i Malmköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 20-årsåldern som ska ha befunnit sig i en bil när två personer kom fram till bilen och började misshandla honom. Polisen beställde en ambulans till mannen, men han  bedömdes senare inte vara i behov av ambulanssjukvård. Han hade mindre sårskador och svullnad i ansiktet. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel utan misstänkt person. Den drabbade fick skjuts av polisen till Kullbergska sjukhuset i Katrineholm.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *