Hem » 05 oktober 06:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

05 oktober 06:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.48 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott under denna tid, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.26 polisen kallades till Ekhagen i Jönköping med anledning av att en kvinna var mycket högljudd utomhus. Polisen åkte till platsen och träffade på en kvinna som verkade vara drogpåverkad och hon fick följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott genom eget bruk. Hon frigavs efter förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *