Hem » 05 oktober 04:52, Stöld/inbrott, Alvesta

05 oktober 04:52, Stöld/inbrott, Alvesta

Stöld från kyrka, Blädinge.

Larm inkommer om en pågående stöld från en kyrka i Blädinge. En person ses plocka ner hängrännor från kyrkan. Polis skickas till platsen. Den utpekade personen lastar in hängrännorna i en bil och lämnar platsen. Polispatrullerna får ett signalement på fordonet och söker efter det. I nuläget finns ingen misstänkt gripen i ärendet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *