Hem » 04 oktober 17:16, Räddningsinsats, Årjäng

04 oktober 17:16, Räddningsinsats, Årjäng

Räddningstjänst, polis och ambulans på plats i centrala Töcksfors efter en explosion på en kraftstation.

Kraftstationen brinner och räddningstjänsten avvaktar släckningsarbetet tills dess att elen har stängts av. Ett stort område är avspärrat. Enligt initiala uppgifter ska olyckan skett när en man skulle släppa på vatten till kraftstationen. I samband med det ska en explosion skett i turbinen. Mannen befann sig på utsidan och har klarat sig utan fysiska skador. Den drabbade mannen tittas till av ambulans då han är mycket chockad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *