Hem » 04 oktober 13:35, Stöld/inbrott, Eskilstuna

04 oktober 13:35, Stöld/inbrott, Eskilstuna

12.37 en husägare i Röksta ringde till polisen och anmälde att de upptäckt inbrott i huset, efter att de varit ute i ca två timmar. När de kom hem visade det sig att någon har brutit upp ett fönster på baksidan av huset och sedan tagit sig in och stulit föremål, bl a. smycken till ett ännu okänt värde.

13.21 polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. Polisen ska genomföra en brottsplatsundersökning som kommer att genomföras under tisdagen.

Polisen tar mer än gärna emot tips och iakttagelser från området omkring bostaden, som ligger på Rökstavägen. Allt om misstänkta personer och/eller fordon är av stort intresse. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *