Hem » 04 oktober 07:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

04 oktober 07:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 00:00 och 07:00  hanterat ett 20-tal ärenden som rör Jönköpings län. 2 har gripits. Inga personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:30 Polisen kallades till resecentrum i Nässjö med anledning av en pågående skadegörelse. Det var två personer som enligt uppgift klottrade på tåg. Vi åkte dit och fick ganska snabbt syn på de misstänkta personerna. De började då  att springa från platsen. En greps snabbt.  Den andra hann lite längre innan konstapeln hann ifatt.

De två gärningsmännen är nu misstänkta för skadegörelse av normalgraden samt olaga intrång. Fler brottsmisstankar kan tillkomma.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *