Hem » Uppdaterad 2021-10-03 15:25:13 03 oktober 14:34, Misshandel, grov, Göteborg

Uppdaterad 2021-10-03 15:25:13 03 oktober 14:34, Misshandel, grov, Göteborg

Polis och ambulans får larm via SOS om att en man som befinner sig i en bostad vid Gamla Björlanda vägen ska vara knivskuren. Mannen pekar ut en kvinna som befinner sig i bostaden som gärningsperson. De båda är släkt. SOS kan höra att det fortfarande är bråk i bostaden. 

På plats kan polisen ta sig in och säkra den utpekade kvinnan. Ambulanspersonalen  går även in och den skadade mannen anträffas. Han har då skärskador vid armbågen, skadorna betecknas inte som livshotande men mannen behöver följa med till sjukhus för vård. Kvinnan grips. En kniv kan säkras. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *