Hem » 03 oktober 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 oktober 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Uppdatering branden/explosionen i Annedal

Den anhållne mannen är ännu inte återfunner/gripen. Polisen fortsätter att med spaningsarbete/utredningsarbete under söndagen i ärendet. Åklagaren har inte lämnat ut någon ytterligare information från det pågående förundersökningsarbetet som media kan ta del av.

När ny information kan lämnas ut är inte känt. Om ny information skulle tillkomma kommer det först att pubiceras under ”händelser” innan det lämnas ut via telefon.  

Tips till polisen kan lämnas via 114 14.

—————————————————————————————————————–

Kl 01.43 Trollhättan, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Myrgången, Lextorp med anledning av brand i något fordon. Räddningstjänsten släcker branden och polisen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Inga kända personskador. Ingen övrig information om händelsen till RLC.

Kl 20.45 Göteborg, stöld av telefon/tre gripna
Polisen får larm om att en kvinna i sällskap med två ytterligare kvinnor blivit frånstulna en telefon vid Storgatan. Kvinnorna kan nu följa den stulna telefonen via gps och polis åker enligt anvisning till den plats där telefonen ska befinna sig. Polisen ser tre yngre män som stämmer in på uppgifterna kring gärningsmännen och de springer när polisen anländer. Polisen kan gripa samtliga även om gruppen försöker undkomma genom att dela sig. Telefonen är dock försvunnen.  

Kl 06.06 Skaraborg, misshandel (Relationsbrott)
Polis kallas till en adress i Skaraborg. En kvinna ringer SOS och uppger att hon blivit slagen. Gärningsmannen ska finnas i bostaden tillsammans med två minderåriga barn. Mannen och kvinna uppges ha en relation sedan två månader tillbaka. När polis anländer ber man mannen komma ut vilket han gör och han kan gripas odramatiskt. Inga uppgifter om att kvinna behöver någon typ av sjukhusvård. Anmälan misshndel.   

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *