Hem » 03 oktober 01:11, Misshandel, grov, Malmö

03 oktober 01:11, Misshandel, grov, Malmö

Polis skickas till ett uteställe på Lilla Torg efter larm om misshandel. En person misstänks ha kastat en stol mot två målsägande. En av målsägandena, en man i 40-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus. Den utpekade gärningsmannen, som är i 35-årsåldern, förs också till sjukhus. Detta med anledning av påverkan. 

Anmälan om grov misshandel, misshandel, ringa narkotikabrott, två fall av våld mot tjänsteman och skadegörelse upprättas. Mannen i 35-årsåldern är misstänkt i samtliga fall. Beträffande skadegörelsen ska den ha inträffat på ett hotell på Stortorget tidigare under kvällen. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *