Hem » 02 oktober 17:48, Rån, Stockholm

02 oktober 17:48, Rån, Stockholm

En bil stjäls vid ett rån.

En man i 20-årsåldern har blivit hotad vid Rissneleden av två för honom okända män som sedan stulit hans bil och kört iväg. När polisen börjar leta så hittas bilen ganska snart i Hallonbergen. Inga personer är dock kvar på platsen. Polisen använder hund i sökandet efter misstänkta gärningsmän, men inga sådana anträffas.
Händelsen rubriceras som grovt rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *