Hem » 02 oktober 13:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

02 oktober 13:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Ett flertal personer har under natten blivit omhändertagna på grund av fylleri enligt lagen om omhändertagande av berusade personer(LOB).

I Karlstad stoppades en förare vid 23.25 under fredagskvällen. Föraren, en man i 20-årsåldern misstänks nu för drograttfylleri.

Vid Tingvallastaden i Karlstad ska en yngre man ha gjort sig misstänkt för sexuellt ofredande vid 00.40. En kvinna i samma ålder står som målsägare. Den yngre mannen är även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

I Karlstad greps en man i 35-årsåldern misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 30-årsåldern vid 01.25. De två är i en relation och mannen greps i parets gemensamma bostad. En anmälan om barnfridsbrott har också upprättats.

Vid 01.35 anmäler en taxiförare i Karlstad att en kund smitit från att betala sin räkning på 326 kronor. Ärendet rubriceras som bedrägeri.

En man i 25-årsåldern ska vid 04.20 ha blivit utsatt för ett rån i Norrstrand Karlstad. Det är oklart vad de misstänkta kom iväg med.

I Kristinehamn upprättas en anmälan om skadegörelse efter att en glasruta till en entrédörr till en salong krossats vid 01.40.

En man i 30-årsåldern ska vid 02.30 ha anmält att han blivit nerslagen och sparkad i ansiktet när han konfronterade några som ska ha knuffat en kvinna till marken. Händelsen rubriceras som misshandel och inträffade i Kristinehamn.

I Säffle upprättas en anmälan om misshandel, våld i nära relation, där en kvinna i 50-årsåldern står som misstänkt och hennes sambo, en man i 50-årsåldern som målsägare. Ärendet kom in strax efter 01 och samtidigt har man också skrivit en anmälan om barnfridsbrott.

I Sunne bötfälldes en man i 20-årsåldern vid 01.34 för högt spelande musik.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *