Hem » 02 oktober 11:36, Brand, Gävle

02 oktober 11:36, Brand, Gävle

Vid 18-tiden på fredagskvällen började det brinna i ett flerfamiljshus på Norra Fiskargatan på Öster i Gävle. Branden är fortfarande inte under kontroll och under natten och morgonen har boende evakuerats.

Många nyfikna har tagit sig till brandplatsen, och även boende i närliggande bostäder följer branden från sina balkonger. Polisen vill uppmana alla att hålla sig borta från branden och boende i närområdet uppmanas stänga dörrar, fönster och ventilationer med anledning av röken.

Polisen bistår räddningstjänsten i arbetet och fokuserar just nu på själva evakueringen och att upprätthålla avspärrningarna. Även polisflyget kommer att genomföra en överflygning för att skapa en bättre överblick av området.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *