Hem » 02 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Östergötlands län

02 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 124 ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits (se nedan). 22 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och sex personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:35 Polis larmades till området Öbonäs i Norrköping med anledning av att två bekanta ska ha börjat bråka med varandra inomhus. Väl på plats greps en man i 40-årsåldern, misstänkt för misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring eventuella personskador hos målsägande, också en man i 40-årsåldern.

01:51 Polispatrull som befann sig vid nattklubben Hugos i Norrköping meddelade regionledningscentralen att det var stökigt på platsen. Tre personer omhändertogs enligt lagen om berusning (LOB) och fyra personer omhändertogs för ordningsstörning. 

04:05 Polis larmades till Nygatan i Linköping med anledning av ett inbrott i en butik. Ett vittne hade sett en gärningsperson krossa en ruta till butiken. När polispatrull anlänt till platsen greps en man i 35-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för stöld genom inbrott. Det är oklart vad som stulits. 

04:50 Polis larmades till Hagebygatan i Norrköping med anledning av ett inbrott i en blomsteraffär. Tjuven/tjuvarna ska ha krossat en ruta, tagit sig in och fått med sig pengar från kassan. I nuläget finns ingen misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *