Hem » 30 september 22:25, Rån väpnat, Västerås

30 september 22:25, Rån väpnat, Västerås

Målsägaren kontaktar själv polisen och berättar att han blivit utsatt för ett personrån. En av de två gärningsmännen, har hotat målsägande med ett pistol liknande föremål och tvingat av honom mobiltelefon och airpods. Flertalet polispatruller tillkallas till platsen. Efter en kortare tids spaning i området anträffas en av gärningsmännen med målsägandes mobiltelefon på sig. Strax efter anträffas även gärningsman nummer två. Bägge två grips misstänkta för väpnat rån. Inget vapen är i nuläget anträffat. I samband med gripandet påträffades gods som kan kopplas till liknande personrån i närtid.

Målsägande blev inte fysiskt skadad under rånet.

Gärningsmännen är i 20-års åldern. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *